Direction -->

100& by Anis Si Dudu.Edit by me.Enjoy this song
Welcome

Me

My Love



About Story Goodies
Assalammualaikum fellas :) Welcome to my blog.Do follow me and left your footprints on mytaggiboard k . Please behave here .I am the fan of One Direction . Hate me ?



Mohd Izwan B. Nazri! Iloveyou <3 :')




Iloveyou :')
Friday, July 20, 2012 | Friday, July 20, 2012 | 0 leave comment
Hi feoffle, Assalammualaikum! :) Okay, mula mula nak tanya kau orang sihat? Kalau sihat, Alhamdulillah. Hihihih, Okay, first nak cakap. I'm in love with Mohd Izwan B. Nazri <3 He's already mine. Hmmmm, me hope so you the last baby. Hope so much you know? Arrrrh. So, BIATCH! Stop berangan nak ambil kekasih aku. Hahhaha, Kekasih taaau. Okay, he's 16. Me 17, ohhh. How young are me? Hahaha. Mcm muka aku ni kisah pula kalau couple tgok umur kan? Dah kata sayang, semua boleh jadi. Yang muda pun boleh. Hahhaha, okay. Dia stay Puchong. But, Me? Putghajaya. Oh, i mean Putrajaya. Saje taip Putgahajaya, Dia pelat "Aghr". Opppss! I mean R. Hahhaha, Comel what? Tadi otp dgn dia, dia cakap "I'm algheady maghied". Comel what? Hahhahaha. Dia mmng comel pun, aku je tak. Hahhaha. Sorry, bukan nak bangga kan kekasih hati ke apa. Dah dia mmng comel nak buat cmne kaan? Hhahaha. And, fyi. Dia ni BELIEBERS. Aku pula DIRECTIONERS! Hahhaha, Forever 1DIRECTION!!!! :* Yang dia Forever Bieber -.-" Boooooooo!!! Hahhaha, okay stop it. Kang dia marah aku kutuk bieber, maklum lah. Dia peminat Bieber kaaan. Pape pun, Meloveyousomuch my love IZWAN :*

Old Story > | < New Story